Winnaar Terras Top 100 neemt Skycooler in ontvangst

Winnaar Terras Top 100 neemt Skycooler in ontvangst

Op 27 juni vond de spannende uitreiking plaats van de Terras Top 100 van 2023. Roy Spekhorst, eigenaar van Pelle's in Deurningen, werd niet alleen gekroond tot winnaar van de Terras Top 100, maar ook tot winnaar van de felbegeerde Skycooler.

In de dynamische wereld van de horeca heeft Skycooler aanzienlijke voordelen bewezen. De Skycooler biedt doeltreffende verkoeling tot 10 graden terug en minimaliseert overlast van insecten tegen een extreem laag energieverbruik.

Mariëlle van den Broek, Europese importeur van Skycooler reiste af naar Deurningen om persoonlijk de Skycooler te overhandigen aan de winnaar van de Terras Top 100. Roy Spekhorst, eigenaar van Pelle's in Deurningen, nam de Skycooler met veel enthousiasme in ontvangst

De Skycooler zal de gasten van het uitnodigende en gastvrije terras van Pelle’s, extra comfort bieden op warme dagen. De Skycooler levert een heerlijke breeze en gasten zullen geen last meer hebben van ongewenste insecten.

Voor meer informatie of verzoeken kunt u contact opnemen met Mariëlle van den Broek via info@skycooler.nl of www.skycooler.nl.